FOR TRADE ENQUIRIES(NATIONAL AND INTERNATIONAL) PLEASE WHATSAPP ON 9871118471

img

Dehlvi Dawaul Misk Motadil Jawahar Wali

1000 gm

2939 3265 10% off         

Retail Price

Cash on Delivery is available.

1000 gm

2612 3265 20% off

Whole Sale Price

Full payment in advance.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Dehlvi Dawaulmisk Motadil Jawahar wali 

Dehlvi Dawaulmisk Motadil Jawahar wali is an Unani herbal medication which acts as a cardiac tonic that helps to strengthen the functioning of heart and other vital organs of the body. It is beneficial in general debility, palpitation, anxiety, depression, convalescence. It also increases blood circulation to vital organs as well as extremities. 

Indications of Dehlvi Dawaul isk Motadil Jawahar Wali 

  • It is useful in anxiety 
  • Gives strength to nervous system 
  • Depresion 
  • Papitaion 
  • General Debility 
  • Convalescence 

Ingredients of Dehlvi Dawaul Misk Motadil Jawahr Wali 

  • Ushna Agar Illaichi Khurd 
  • Amla Khushk Burada 
  • Sandal Surkh Burada Sandal 
  • Safaid Badranjboya 
  • Banslochan
  • Behman Surkh 
  • Tukhm Khurfa Siyah 
  • Darchini Qust Shirin Sumaq 
  • Kishneez Khushk
  • Gul Khatmi 
  • Gule Surkh 
  • Gule Gawzaban 
  • Abresham Muqarraz 
  • Qiwam Shakar Safaid 
  • Ambar Natroon Banjawi Zafran 
  • Arq-e-Gawzaban 
  • Busud Ahmar Saeeda 
  • Kehruba Shamai Saeeda 
  • Marwareed Saeeda 
  • Mastagi
  • Ghee 
  • Warq Nuqra 

Precautions of Dehlvi Dawaul Misk Motadil Jawahar Wali 

  • Store in a dry cool place.
  • Keep away from children's reach.
  • Self medication is not recommended. 
  • Store in dry and cool place.
  • Close medicine cap tightly after every use.
  • Keep medicine in original package and container.

देहलवी दवल्मीक मोटादिल जवाहर वाली के बारे में
देहलवी दवल्मिसक मोटादिल जवाहर वाली एक यूनानी हर्बल दवा है जो हृदय टॉनिक के रूप में कार्य करती है जो हृदय और शरीर के अन्य महत्वपूर्ण अंगों के कामकाज को मजबूत करने में मदद करती है। यह सामान्य दुर्बलता, धड़कन, चिंता, अवसाद, संधिवात में लाभदायक है। यह महत्वपूर्ण अंगों के साथ-साथ चरम सीमाओं पर रक्त परिसंचरण को भी बढ़ाता है।

देहलवी दवौल इस्क मोटादिल जवाहर वली के संकेत
यह चिंता में उपयोगी है
तंत्रिका तंत्र को ताकत देता है
depresion
Papitaion
सामान्य दुर्बलता
आरोग्यलाभ

देहलवी दावुल मिस्क मोटादिल जवाहर वली की सामग्री
उषा आगर इलची खुर्द
अमला खुश बुरदा
चप्पल सुरखा बुरादा संदल
सईद बदरंगजोबा
Banslochan
बेहमन सुरख
तुखम खुरफा सियाह
दारचीनी कस्ट शिरिन सुमाक
किशनीज़ ख़ुश्क
गुल खातमी
गुले सुरख
गुले गवाज़बन
अब्रेशम मुकर्रज़
किवाम शकर सईद
अंबर नेतरून बंजावी ज़ाफ़रान
ARQ-ए-Gawzaban
बुसूद अहमर सईदा
केहरुबा शामई सईदा
सजदा सईदा
Mastagi
घी
वरक नुक्रा

देहलवी दवौल मिस्क मोटादिल जवाहर वली की सावधानियां
सूखी ठंडी जगह पर स्टोर करें।
बच्चों की पहुंच से दूर रखें।
स्व दवा की सिफारिश नहीं की जाती है।
सूखी और ठंडी जगह पर स्टोर करें।
हर उपयोग के बाद कसकर दवा की टोपी बंद करें।
मूल पैकेज और कंटेनर में दवा रखें।