FOR TRADE ENQUIRIES(NATIONAL AND INTERNATIONAL) PLEASE WHATSAPP ON 9871118471

img

Rex Khamira Gauzaban Ambari Jadwar Ud Salibwala

125 gm

387 455 15% off         

Retail Price

Cash on Delivery is available.

125 gm

319 455 30% off

Whole Sale Price

Full payment in advance.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Rex Khamira Gauzaban Ambari Jadwar Ud Salibwala

Rex Khamira Gawzaban Ambari Jadwar Ood Saleeb Wala is named so due to its chief ingredients Gaozaban (Borage officinalis), Amber (Ambra grasea secretion), Jadwar (Delphinium denudatum root) and Ood Saleeb (Paonea officinalis root). It is an Unani compound drugs of combination and used for vital strength,  Sara (Epilepsy), Falij (Paralysis), Laqva (Facial Palsy), Zofe Asab (Weakness of Nerves, Neuro Asthenia) and Khafqan (palpitation).

Indications of Rex Khamira Gauzaban Ambari Jadwar Ud Salibwala

  • Sara (Epilepsy) 
  • Falij (Paralysis)
  • Laqva (Facial Palsy)
  • Zofe Asab (Weakness of Nerves, Neuro Asthenia)
  • Khafqan (palpitation). 

Ingredients of  Rex Khamira Gauzaban Ambari Jadwar Ud Salibwala

  • Ood Saleeb (Paonea officinalis root)
  • Berg Gaozaban (Borage officinalis leaf) 
  • Gule Gaozaban (Borage officinalis flower)
  • Kashneez Khushk (Coriandrum sativum fruit)
  • Abresham (Bombax mori cocoon)
  • Behman safed (Centaurea behen root)
  • Sandal safed (Santalum album wood)
  • Tukhme Balanga (Lallemantia royleana seed)
  • Tukhme Franjmishk (Ocymum gratissimum seed)
  • Badranjboya (Melissa parviflora herb) 
  • Ustokhuddus (Lavandula stoechas flower)
  • Toodri Surkh (Cherianthus cheiri seed)
  • Toodri Safed (Lepidium iberis seed) 
  • Water 2 litre Sugar 1 kg Asl (Honey) 250gm 
  • Amber (Ambra grasea secretion) 
  • Verq Tila (Gold leaf) 
  • Verq Nuqra (Silver leaf) 
  • Jadwar (Delphinium denudatum root) 

Precautions of Rex Khamira Gauzaban Ambari Jadwar Ud Salibwala

  • Store in a dry cool place.
  • Keep away from children's reach.
  • Self medication is not recommended. 
  • Store in dry and cool place.
  • Close medicine cap tightly after every use.
  • Keep medicine in original package and container.

रेक्स खमीरा गौजाबन अम्बरी जडवार उड सालिबवाला के बारे में
Rex Khamira Gawzaban Ambari Jadwar Ood Saleeb Wala का नाम इसके मुख्य अवयवों गौज़ाबान (बोरेज़ ऑफ़िसिनैलिस), अम्बर (अम्ब्रा ग्रासिया स्राव), जवार (डेल्फीनियम डेन्डुटम रूट) और ऊद सेलिब (पौनेआ ऑफ़िसिनैलिस रूट) के कारण लिया गया है। यह संयोजन की एक यूनानी यौगिक दवा है और इसका उपयोग महत्वपूर्ण शक्ति, सारा (मिर्गी), फालिज (पक्षाघात), लाक्वा (फेशियल पाल्सी), ज़ोफ़े असब (कमजोरी, नसों का दर्द, नेजेन अस्थेनिया) और खफ़ाकन (घबराहट) के लिए किया जाता है।

रेक्स खमीरा गौजाबन अम्बरी जादवार उड सालिबवाला के संकेत
सारा (मिर्गी)
फालिज (पक्षाघात)
लाकवा (चेहरे का पक्षाघात)
ज़ोफ़ असब (कमजोरी की नसों, न्यूरो एस्टेनिया)
खफकन (तालपट्टी)।

रेक्स खमीरा गौजाबन अम्बरी जादवार उड सालिबवाला की सामग्री
ऊद सालेब (पॉनिया ऑफ़िसिनैलिस रूट)
बर्ग गाओज़ाबन (बोरेज़ ऑफ़िसिनालिस लीफ)
गुले ग़ज़बां (बोरगेस ऑफ़िसिनालिस फूल)
कश्नीज़ ख़ुश्क (धनिया तृणमूल फल)
अब्रेशम (बॉम्बैक्स मोरी कोकून)
बेहमान सुरक्षित (Centaurea behen root)
सैंडल सुरक्षित (संताल एल्बम एल्बम)
तुखमे बालंगा (लेलेमेंटिया रोइलियाना बीज)
तुखमे फ्रन्जिमिशक (Ocymum gratissimum seed)
बदरनजोबा (मेलिसा पर्विफ्लोरा जड़ी बूटी)
उस्तोखुद्दस (लावंडुला स्टोचेस फूल)
टूड्री सुरख (चेरिंथस चीरी बीज)
टूड्री सफेड (लेपिडियम इबेरिस बीज)
पानी 2 लीटर सुगर 1 किलो असल (हनी) 250 ग्राम
अंबर (अम्ब्रा ग्रास स्राव)
वेरक टीला (सोने की पत्ती)
Verq Nuqra (सिल्वर लीफ)
जादवार (डेल्फीनियम डीनुडाटम रूट)

रेक्स खमीरा गौजाबन अम्बरी जादवार उड सालिबवाला की सावधानियां
सूखी ठंडी जगह पर स्टोर करें।
बच्चों की पहुंच से दूर रखें।
स्व दवा की सिफारिश नहीं की जाती है।
सूखी और ठंडी जगह पर स्टोर करें।
हर उपयोग के बाद कसकर दवा की टोपी बंद करें।
मूल पैकेज और कंटेनर में दवा रखें।