FOR TRADE ENQUIRIES(NATIONAL AND INTERNATIONAL) PLEASE WHATSAPP ON 9871118471

img

Rex Livorex Syrup

100 ml

47 55 15% off         

Retail Price

Cash on Delivery is not available.

100 ml

0

Whole Sale Price

Full payment in advance.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Rex Livorex Syrup

Rex Livorex Syrup is an Unani herbal drugs combination. Livorex protects the liver against all kinds of toxins and prevents hepatic damage. It improves the liver functioning and promotes growth, improves appetite, digestion and assimilation of food. 

Indications of Rex Livorex Syrup

  • Beneficial in hepatitis
  • Liver atony and other liver ailments
  • Anorexia 
  • Dissolves the inflammation rapidly
  • Improve digestion
  • Improve liver function

Ingredients of Rex Livorex Syrup

  • Ajwayin Desi (Trachyspermum ammi)
  • Anardana (Punica granatum) 
  • Afsanteen Roomi (Artemsia absinthium) 
  • Badiyan (Foeniculum vulgare) 
  • Bekh Kasni (Cichorium intybus) 
  • Bekh Badiyan (Foeniculum vulgare)
  • Baranjasif (Achillea millifolium)
  • Gul-E-Ghafis (Gentiana olivierii)
  • Gul-E-Nilofar (Nymphaea alba)
  • Gul-E-Surkh (Rosa damascene)
  • Heera Kasees (Green Vitriol)
  • Izkhar Maki (Andrpogon jwarancusa)
  • Jaifal (Myristica fragrans)
  • Mako Khushk (Solanum nigrum)
  • Nagar Motha (Cyprus rotandus)
  • Narkachoor (Zingiber zerumbet)
  • Parsiaoshan (Adiantum venustum)
  • Qaranful (Syzygium aromaticum)
  • Revand Chini (Rheum emodi)
  • Tukhm-E-Kasni (Chichrium inlybus)
  • Tukhm- E-Khayarain (Cucumis sativus)
  • Tukhm-E-Karafs (Apium graveolens)
  • Naushadar (Ammonium salt)
  • Qand Safaid (Sugar)
  • Sodium Benzoate (Preservative)

Precautions of Rex Livorex Syrup 

  • Store in a dry cool place.
  • Keep away from children's reach.
  • Self medication is not recommended. 
  • Store in dry and cool place.
  • Close medicine cap tightly after every use.
  • Keep medicine in original package and container.

Rex Livorex Syrup के बारे में
Rex Livorex Syrup एक यूनानी हर्बल दवाओं का संयोजन है। लिवोरेक्स सभी प्रकार के विषाक्त पदार्थों के खिलाफ यकृत की रक्षा करता है और यकृत की क्षति को रोकता है। यह यकृत की कार्यप्रणाली में सुधार करता है और विकास को बढ़ावा देता है, भूख में सुधार, पाचन और भोजन को आत्मसात करता है।

रेक्स लिवोरेक्स सिरप के संकेत
हेपेटाइटिस में फायदेमंद
लिवर प्रायश्चित और अन्य यकृत रोग
एनोरेक्सिया
सूजन को तेजी से खत्म करता है
पाचन में सुधार
जिगर समारोह में सुधार

रेक्स लिवोरेक्स सिरप की सामग्री
अजवाईन देसी (ट्रेकिस्पर्मम अम्मी)
अनारदाना (पुनिका ग्रेनटम)
अफसेंटीन रुमी (आर्टेमेशिया एंथिन्थियम)
बदियान (फ़ोनेटिक वल्गारे)
बेख कासनी (Cichorium intybus)
बेख बदियान (फ़ोनेटिक वल्गारे)
बरंजसिफ़ (अचिलिया मिलीफ़ोलियम)
गुल-ए-ग़फ़िस (जेंटियाना ओलिविएरी)
गुल-ए-निलोफर (निम्फिया अल्बा)
गुल-ए-सुरख (रोजा बांधनी)
हीरा कसीस (ग्रीन विट्रियल)
इज़खार माकी (एन्द्रपोगन जवारानुसा)
जयफल (मिरिस्टिका फ्रेग्रेंस)
माको ख़ुश्क (सोलनम निगम)
नागर मोथा (साइप्रस रोटैंडस)
नारकचूर (ज़िंगबेर ज़ेरुम्बेट)
पारसियाशोन (एडिन्टम वेनस्टूम)
कर्णफुल (सियाजियम सुगंधित)
रेवंद चन्नी (रुम इमोडी)
तुखम-ए-कासनी (चिच्रियम इनलाइबस)
तुखम- ई-खैरेन (कुकुमिस सतिवस)
तुखम-ए-करफ्स (एपियम ग्रेवोलेंस)
नौशादर (अमोनियम नमक)
कंद सफैद (चीनी)
सोडियम बेंजोएट (परिरक्षक)

Rex Livorex Syrup की सावधानियां
सूखी ठंडी जगह पर स्टोर करें।
बच्चों की पहुंच से दूर रखें।
स्व दवा की सिफारिश नहीं की जाती है।
सूखी और ठंडी जगह पर स्टोर करें।
हर उपयोग के बाद कसकर दवा की टोपी बंद करें।
मूल पैकेज और कंटेनर में दवा रखें