FOR TRADE ENQUIRIES(NATIONAL AND INTERNATIONAL) PLEASE WHATSAPP ON 9871118471

img

Rex Majoon Hamal Ambari Alvi Khani

60 gm

179 210 15% off         

Retail Price

Cash on Delivery is available.

60 gm

147 210 30% off

Whole Sale Price

Full payment in advance.

In stock

Secure online ordering

SHARE





Rex Majoon Hamal Ambari Alvi Khani

Majun Hamal Ambari Alvikhani is effecitve unani medicine in weakness of uterus.It is very effective in those patients who have the history of miscarriages. It strengthens the uterus.

Indications of Rex Majoon Hamal Ambari Alvi Khani

  •  Atony of the uterus and threatened miscarriage. 

Ingredients of Rex Majoon Hamal Ambari Alvi Khani

  •  Agar (Aquilaria agallochca)
  • Burada Sandal Surkh (Pterocarpus santalinus)
  • Burada Sandal Safaid (Santalum album)
  • Banslochan (Bambsa arundinacea)
  • Baikh anjbar (Polygonum bistorta)
  • Tukhm Khurfa Siyah (Portulaca oleracea)
  • Daronaj Aqrabi (Doronicum hookeri)
  • Ood Saleeb (Paeonia officinalis)
  • Gile Armani
  • Mazoo Sabz (Quercus infectoria)
  • Maghz Tukhm Tarbooz (Citrulus vulgaris)
  • Busud Ahmar Muharriq Mehlool
  • Marwareed Mehlool
  • Abresham Muqarraz
  • Qiwam Shakar (Saccharum officinarum)
  • Sharabat Ghaura (Vitis vinifera)
  • Warq Tila
  • Warq Nuqra

Precaution of Rex Majoon Hamal Ambari Alvi Khani

  • keep away from children's reach.
  • Self medication is not recommended. 
  • Store in dry and cool place.
  • Close medicine cap tightly after every use.
  • Keep medicine in original package and container.

रेक्स माजून हमाल अंबरी अल्वी खानी के बारे में
माजून हमल अम्बरी अलविकानी गर्भाशय की कमजोरी में इफिसिटिव यूनानी दवा है। यह उन रोगियों में बहुत प्रभावी है जिनके गर्भपात का इतिहास है। यह गर्भाशय को मजबूत करता है।

रेक्स माजून हमाल अम्बारी अल्वी खानी के संकेत
 गर्भाशय की धमकी और गर्भपात की धमकी दी।

रेक्स मजनूँ हमाल अम्बारी अलवी खानी की सामग्री
 आगर (Aquilaria agallochca)
बुरादा संदल सुरख (पेरोकार्पस संतालिनस)
बुरादा संदल सईद (संताल एल्बम)
बंसलोचन (बाम्बा अरुंडिनेशिया)
बैख अंजबार (बहुभुज बिस्टोर्टा)
तुखम खुरफा सियाह (पोर्टुलाका ओलेरासिया)
दारनज अकरबी (डोरोनिकम हुकेरी)
ऊद सालेब (पैयोनिया ऑफ़िसिनैलिस)
गिले अरमानी
माज़ू सब्ज़ (क्वरस इन्फक्टेरिया)
माघ तुखम तारबोज (सिट्रूलस वल्गरिस)
बुसूद अहमर मुहर्रिक महालोल
मारवोल मेहुलोल
अब्रेशम मुकर्रज़
किवाम शकर (सेकरम ऑफ़िसिनारम)
शरबत गौरा (विटिस विनीफेरा)
वरक टीला
वरक नुक्रा

रेक्स माजून हमाल अंबरी अल्वी खानी की एहतियात
बच्चों की पहुँच से दूर रहें।
स्व दवा की सिफारिश नहीं की जाती है।
सूखी और ठंडी जगह पर स्टोर करें।
हर उपयोग के बाद कसकर दवा की टोपी बंद करें।
मूल पैकेज और कंटेनर में दवा रखें।